Mancare de mazare cu carnaciori afumati

Photobucket

  Mazare + morcovi + cabanos + carnat afumat + ceapa
Photobucket

     Calim ceapa – va rog sa remarcati ca pe lingura mea de lemn scrie exact “destinatia” ei, ca sa nu le incurc, sa amestec in creme cu lingura cu care calesc ceapa :))))))
Photobucket

  Adaugam si morcovii, ii calim pana se inmoaie
Photobucket

  Adaugam carnaciorii taiati felii, peste 2-3 min si mazarea, o cana de apa sau supa si fierbem pana lichidul scade si morcovii sunt destul de moi
Photobucket

    La final, mai putem adauga mirodenii & condimente dupa bunul plac – eu am pus ierburi de Provence- si o lingurita de amidon amestecat in juma’ de pahar apa, turnam peste mancarica si mai dam un clocot, doua. Si gata.
Photobucket

   Cu lupa 🙂
Photobucket

Print Friendly, PDF & Email

Share This:

4 comentarii

  1. ceau … as vrea sa te rog ceva … daca poti sa contribui si tu la salvarea unei vieti … scuze ca este inafara subiectului … este vorba de un baietel de numai 5 ani Catalin …diagnosticat cu tumoare maligna pe creier … care are nevoie de bani pt acoperirea costurilor tratamentului care ii va salva viata … fara acest tratament va muri …o poveste cutremuratoare reala a unor parinti care si-au mai pierdut un copil acum cativa ani in acelas mod … contribuie si tu cu un simplu post pe blogul tau despre cazul lui Catalin … eventual cine doreste poate sa ataseze benarul cu cazului lui Cata pe blogul lui ar fi un mare ajutor …
    pt detalii: http://sperantaptcata.blogspot.com sau http://dr-tunde-pantea.blogspot.com
    multumesc si imi cer scuze daca acest mesaj te-a deranjat intr-un fel …
    Tunde

  2. Doamne Tunde, cum crezi ca ai putea sa ma deranjezi cu un asemenea caz trist! :((( Doamne ajuta sa se faca bine! Da' eu am scris de acel formular 112, chiar nu apeleaza nimeni la el??

  3. Salut http://www.SpuneNuDrogurilor.com este o echipa recent formata, nonprofit, care si-a propus sa lupte pentru constientizarea opiniei publice, a tinerilor debusolati de societatea în care traim despre tot ceea ce înseamna consum de droguri într-un fel sau altul.
    Daca prin actiunea ta, salvezi o singura viata de la decadere, considera ca ti-ai atins scopul, alaturi de noi toti ceilalti.

    Daca doresti sa sustii aceasta campanie, afisaza pe blogul tau un banner, codul se preia de la: http://www.spunenudrogurilor.com vei fi sustinut si tu de aceasta campanie lasa un comentariu daca ne sustii sa te sustinem si noi Scuze de deranj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *