O salata rapida, foarte buna, nu te mai poti opri din mancat!
Avem nevoie de:
– paste fundita
– cativa castraveciori murati
– o cutie mazare Bonduelle
– o cutie porumb dulce Bonduelle
– 2oo g sunca
Pt dressing : 3 linguri maioneza+3linguri iaurt+un praf chilli
Pastele se fierb, conform instructiunilor, apoi se trec sub jet de apa rece.
Porumbul si mazarea se pun in strecuratoare, se spala si se scurg. Castraveciorii si sunca se taie marunt.
Se pun in vas toate ingredientele, se adauga dressing-ul, se adauga sare si piper.
Colorata salata, dar parca lipsea ceva. Asa ca am mai taiat si 3 ridichi rosii, si astfel am fost multumita de paleta coloristica:)

arata yami de buna.Am prestat-o si eu cea de pe culinar a Manuelei si a fost super buna.Mersi ca mi-ai adus aminte de ea.te pup…ps..fetita ta este o scumpa,wow ce ochisori frumosi are.Va pup.
Multumesc frumos, Paradis! 🙂 Ai un blog extraordinar, am salivat la propriu:) mai ales la preparatele de Revelion, wow, as fi vrut sa fiu si eu acolo.
Si eu am bol din acela. Nobila casa, nu? 🙂
Da, da, de acolo e,:) am o pasiune pt toate accesoriile, vase, oale, cratiti,boluri bla-bla… of,nu stiu pe unde sa le mai pun. Si o sa ajung curand pe la Ikea, iti dai seama ca o sa fac ravagii:). La multi ani pt daddy al tau, sa-i dea Dumnezeu sanatate, are o comoara de fata!
Mersi scumpa! Vai tu… si eu is maniaca rau pe oale etc. Auzi, poate ne intalnim odata sa facem ceva shopping, sa schimbam o vorba, ce zici? 😀