O supita mai consistenta, pentru amiaza sau cina, care se poate servi cu crutoane de paine, sau cu grisine, cum a mancat fetita mea.
Ingrediente:
– 300 g morcovi (curatati, spalati)
– 1 ceapa ( doar jumate am folosit)
– 1 cartof
tocam legumele
Unduim ceapa in putin ulei de masline, apoi stingem cu apa si cand aceasta clocoteste, adaugam legumele. Fierbem 20-30 de minute, acoperit. Spre final, punem putina sare sau vegeta de casa. Strecuram apoi legumele, pastram supa ramasa, si lasam sa se raceasca. Cand s-au racit, punem legumele blender, adaugam supa, eu am pus cam 400 ml, si mixam bine pana obtinem o crema. Punem in farfurie, ornam si ne rugam ca puiul sa manance. 🙂

I-am facut Raisei aceasta supica, multumesc frumos de inspiratie! Foarte gustoasa, cat si aspect super… m-am ales doar cu poze si Raisa cu 2 lingurite… din pacate nu a vrut deloc sa pape, mofturoasa mai este in ultima perioada!Off…
Imi place ce faci aici, de aceea esti la loc de cinste in blogroll-ul meu delicios! 😉