Paste, pui, legume, nu suna rau, merg nemaipomenit pentru o amiaza rapida si usoara.
Ingrediente:
– 2 bucati piept de pui
– 1 morcov
– 1 dovlecel
– paste fundite
– mac
– ulei
– sare , piper
Morcovul se taie cubulete si se fierbe 15-20 minute impreuna cu pieptul de pui, in apa putin sarata.
Pastele se pun la fiert cu apa multa si putina sare si o lingura de ulei. Cand sunt fierte, le scurgem bine.
Dupa ce au fiert morcovul si carnea, le scurgem, si taiem puiul cubulete. Taiem si dovlecelul, necuratat(spalat, desigur!:) tot cubulete.
Calim dovlecelul in ulei de masline incins, adaugam morcovul si carnea, potrivim de sare si piper, adaugam pastele, si mai lasam 2 minute pe foc.
Asta e portia mea, cu mac deasupra :
Si portia lui Cosmin, cu smantana lichida si parmezan, pt ca lui ii plac pastele cu sos:
Reteta e din Bucataria pt toti.