Pui fript cu garnitura de cous-cous si legume

Photobucket
Photobucket
… sau o mancarica gata in 45-50 de minute, merge si la cina si la amiaza. La noi a fost amiazo-cina šŸ™‚
Ingrediente :
– 4 pulpe pui
– 2 cepe rosii
– 3-4 catei de usturoi
– 5-6 rosii cherry
– ierburi uscate de Provence
– ulei
– pt cous cous : mix de legume congelate, cous cous, putin unt

     Spalam pulpele, le stergem, le punem intr-un vas pentru cuptor, intercaland sferturi de ceapa rosie si feliute de usturoi.
Photobucket   

    Stropim cu ulei, condimentam si bagam la cuptor, la 200 grade preincalzit, 35 de minute, apoi adaugam rosiile cherry intregi, si mai lasam 10 minute.
Photobucket 

    Cous cous ul se prepara dupa instructiuni apoi se amesteca cu legumele oparite in apa clocotita.
Photobucket 

   Pofta buna!
Photobucket

Print Friendly, PDF & Email

Share This:

3 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. CĆ¢mpurile obligatorii sunt marcate cu *