O nebunie curata! 🙂 Pere caramelizate zemoase, branza Brie topita usor de perele calde, nuci dulci si crocante, udate de un sirop dulce-acrisor … un must try pentru cei care iubesc combinatia fructe-branzaturi fine.
Reteta e de pe onceuponaplate.blogspot.com . Thx Mari, it’s heavenly delicious! 🙂
Ingrediente:
– 3 linguri unt
– 2 linguri zahar brun
– 3 linguri otet de vin alb
– 2 pere, taiate in sferturi, si fara samburi
– un pumn de nuci
– putina salata verde
Intr-o tigaie topim untul, adaugam zaharul si otetul :
adaugam perele si nucile, si lasam pe foc aprox 4 minute, de ajuns sa se inmoaie perele:
intre timp taiem cateva felii de Brie :
Asezam pe un platou un strat de verdeata, punem perele si nucile, turnam deasupra dressingul din tigaie si asezam feliute de branza. Enjoy ! 🙂
