Am ramas doar eu cu Raissa acasa, asa ca mi-am pregatit niste creveti foarte suculenti si aromati, care nu sunt pe gustul iubitului meu sot, asa ca profit de ei cand pleaca el cu treburi.
Foarte simplu : am incins 2 linguri de unt intr-o tigaie, si am prajit crevetii ( decongelati, decorticati) maxim 2 minute, nu i-am intors, dar am miscat tigaia astfel incet “valuri” de unt incins sa-i scalde si pe partea de sus:
apoi am turnat peste ei un dressing din zeama de lime, 3 catei de usturoi presati si patrunjel maruntit:
am stins focul, am presarat putina sare,am acoperit, si am lasat 5 minute sa se intrepatruna aromele.
i-am devorat cu nesat in 2 minute
au ramas doar coditele si amintirile … š
concluzia e ca I love shrimps! ;)))) pe seara incerc o paella, sa vedem ce iese …

De cand pui pozele astea mari am inceput sa "sorb" fiecare postare (mai mult sau mai putin, chiar deloc uneori vegetariana :P) Nu o sa ai mult de invatat, pt ca ai ochiul format spre frumos. Am fost azi la daiso (magazinul din Auchan). Concluzia? I love YOU! wow, e super! Abia astept sa ne intalnim sa pove! Pup!
P.S. Cred ca joi sunt libera. Mai vb.
Nici nu iti inchipui cum sare inima in mine, cand imi lauzi pozele. incerc tot mai mult fara blitz:))) Cat despre Daiso, si eu era sa lesin pe acolo… da, sunt si multe nimicuri, da cate vase si vasute si canute … mori, nu alta š vorbim, pusi š
Ai ai aiai cum arata crevetii astia!