Creveti trasi in unt, cu lime si usturoi

Photobucket
      Am ramas doar eu cu Raissa acasa, asa ca mi-am pregatit niste creveti foarte suculenti si aromati, care nu sunt pe gustul iubitului meu sot, asa ca profit de ei cand pleaca el cu treburi.
  Foarte simplu : am incins 2 linguri de unt intr-o tigaie, si am prajit crevetii ( decongelati, decorticati) maxim 2 minute, nu i-am intors, dar am miscat tigaia astfel incet “valuri” de unt incins sa-i scalde si pe partea de sus:
Photobucket
 apoi am turnat peste ei un dressing din zeama de lime, 3 catei de usturoi presati si patrunjel maruntit:
Photobucket
 am stins focul, am presarat putina sare,am acoperit, si am lasat 5 minute sa se intrepatruna aromele.
Photobucket
 i-am devorat cu nesat in 2 minute
Photobucket
 au ramas doar coditele si amintirile … šŸ™‚
Photobucket
  concluzia e ca I love shrimps! ;)))) pe seara incerc o paella, sa vedem ce iese …

Print Friendly, PDF & Email

Share This:

3 comentarii

  1. De cand pui pozele astea mari am inceput sa "sorb" fiecare postare (mai mult sau mai putin, chiar deloc uneori vegetariana :P) Nu o sa ai mult de invatat, pt ca ai ochiul format spre frumos. Am fost azi la daiso (magazinul din Auchan). Concluzia? I love YOU! wow, e super! Abia astept sa ne intalnim sa pove! Pup!
    P.S. Cred ca joi sunt libera. Mai vb.

  2. Nici nu iti inchipui cum sare inima in mine, cand imi lauzi pozele. incerc tot mai mult fara blitz:))) Cat despre Daiso, si eu era sa lesin pe acolo… da, sunt si multe nimicuri, da cate vase si vasute si canute … mori, nu alta šŸ™‚ vorbim, pusi šŸ™‚

Dă-i un răspuns lui Ina Anulează răspunsul

Adresa ta de email nu va fi publicată. CĆ¢mpurile obligatorii sunt marcate cu *