Rulouri cu vinete, sunca si Gorgonzola

   Reteta de inspiratie maya-sa 🙂 Sper sa o savuram cu placere si dupa 2012! Multumesc, Maya 🙂
——————————————————————————————————————
   Reteta originala e cu Roquefort, dar pretul e foarte piperat si chiar nu m-a lasat inima sa dau atatia bani pe 100 g branza, asa ca am luat Gorgonzola, am gasit un sortiment foarte cremos si …puturos. :)))
Foarte simplu, feliem cu mandolina 2 vinete pe lung, le saram si le lasam deoparte 10 minute, apoi le frigem pe gratarul bine incins, 2 minute pe fiecare parte.

Punem pe fiecare felie de vanata cate o felie de sunca, o bucatica de branza si rulam.

Punem rulourile intr-o tava, adaugam feliute de usturoi, stropim cu ulei de masline si bagam la cuptor, la 180 grade, 10-15 min.

  Am servit cu ciabatta pusa pe gratar, apoi unsa cu usturoi. Se poate incerca si cu mamaliga.
  Excelente si reci, si calde. 🙂

Print Friendly, PDF & Email

Share This:

Adaugă la favorite Legătură permanentă.

5 Comentarii

  1. Yamy…super bine arata mancarica ta. Cu siguranta sunt gustoase.
    Pupici

  2. Fetelor, multumesc :)va pup!

  3. Ma bucur ca ti-a placut!
    Pupici,si o seara fumoasa! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  • Salut!

    Sunt Silvia. Bine ati venit pe site-ul meu! Sper sa fiu o sursa de inspiratie pentru voi, cei care cautati o reteta pentru cei dragi. Nu am niciun talent aparte, nu am pretentii de chef, doar imi place sa gatesc si sa pregatesc bucate bune pentru familia mea. :) So, for the love of food, va mai astept pe aici. Toodles!