Tocanita de porc

   Iata , pohta ce-am pohtit eu azi. Tocanita de porc cu ceapa multa si mamaliguta. Nasa e de vina :). Cand e gravida, imi face pofte mie. La primul bebe, cu cartofi copti si zeama de varza, acum cu tocanita. Sa vedem ce urmeaza :-D.
    Am avut 3 felii de ceafa, pregatite pentru gratar dar le-am schimbat destinatia. Le-am taiat bucati si le-am pus intr-o cratita in care calisem in prealabil 3 cepe taiate si 2 linguri de pasta de ardei. Am calit si carnea 5 minute, apoi am adaugat o cana cu apa si am lasat sa fiarba acoperit, 20 de min. Apa a scazut, dar carnea nu era gata, asa ca am mai adaugat o cana apa fierbinte si am lasat inca 10-15 min, apoi am adaugat o lingura de mustar cu bobite sparte. Si cam atat! Merge de minune cu mamaliguta si muraturi acrisoare. Pofta!

Print Friendly

Share This:

Adaugă la favorite Legătură permanentă.

2 Comentarii

  1. Dupa o lunga pauza, in care, banuiesc, n-ai mancat nimic, ma bucur ca ai revenit pe micile ecrane. Acelasi high level al calitatii, the same good taste as usual. Pa pa …

  2. Simpla,gustoasa si aratoasa pe deasupra

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  • Salut!

    Sunt Silvia. Bine ati venit pe site-ul meu! Sper sa fiu o sursa de inspiratie pentru voi, cei care cautati o reteta pentru cei dragi. Nu am niciun talent aparte, nu am pretentii de chef, doar imi place sa gatesc si sa pregatesc bucate bune pentru familia mea. :) So, for the love of food, va mai astept pe aici. Toodles!