Speranta pentru Catalin

Create your own banner at mybannermaker.com!
Make your own banner at MyBannerMaker.com!

“Ma numesc Paun Ioan Catalin in varsta de 5 ani si 6 luni si pana acum o luna eram un copil normal, perfect sanatos care alerga alaturi de alti copii prin parc. In urma cu o luna a inceput calvarul pentru mine in momentul in care mi s-a spus ca trebuie sa merg la spital, sa-mi scoata bubita de la cap care ma durea ingrozitor de rau. Nu stiam nimic despre aceasta bubita dar am suferit foarte mult din cauza ei”.
Acestea sunt vorbele unui copil care abia acum intelege sensul vietii si al copilariei.
Catalin a fost diagnosticat avand o tumora de fosa craniana(meduloblastom).
Pe data 18.12.2009 baietelul nostru a fost internat la spitalul Bagdasar-Arseni deoarece avea dureri ingrozitoare de cap, urmand sa se fac mai multe investigatii. In urma examenului RMN s-a depistat o tumora cerebeloasa, iar pe data de 21.12.2009 s-a intervenit chirurgical pentru drenaj. Din cauza tumorii s-a declansat o hidrocefalee avand neaparata nevoie de aceasta interventie, presiunea lichidului cefalo rahidian fiind de 4 ori mai mare decat este normal.La o saptamana urmeaza a doua interventie chirurgicala pentru extirparea tumorii(28.12.2009). Aceste doua saptamanii au fost cumplite fiind imobilizat complet la pat. Dintr-o fire foarte energica si plina de viata boala l-a transformat intr-o fire cuprinsa de durere si tristete.

 

Este un copil ca oricare altul, putea fi vecinul tau, prietenul tau, fratele tau sau chiar copilul tau … Cata sufera in urma operatiei de indepartare a unei tumori de fosa craniana (meduloblastom), un diagnostic cumplit pt un copil de numai 5 ani … el are nevoie de noi pentru a acoperi costurile tratamentului care ii va salva viata … haideti sa punem mana de la mana si sa ii salvam VIATA!!!
Orice DONATIE oricat de mica este binevenita … este un pas
inainte spre reusita … sper vindecare …
Oricine doreste sa doneze pt Cata o poate face la:

Nume: Paun Stan

COD IBAN IN EURO
RO43RZBR0000060012256054
COD IBAN LEI
RO59RZBR0000060012256057
COD IBAN USD
RO75RZBR0000060012256060

Important:
la ghiseu sau pe ordinul de plata trebuie trecut nr de cont, numele titularului si important sa precizati ca suma este o DONATIE .

Contribuiti la salvarea unui inger …
TU POTI SA IL SALVEZI PE CATA!!!

Print Friendly, PDF & Email

Share This:

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *