Tartine din vinete cu crema de branza

Photobucket

    De cateva zile am mari probleme cu internetul, reteaua cade din 3 in 3 minute, asa ca e o adevarata aventura pana cand reusesc sa incarc poze, si sa postez ceva. Mi-am dat seama ca internetul e parte din viata mea si ca am devenit dependenta 🙂 si faptul ca acum abia reusesc sa mai navighez si sa postez ceva, ma enerveaza la maxim… In fine, sper sa-si revina cumva…

  O reteta misto de facut vara, la gratar – cum vara a trecut, apelam la gratarul de aragaz, un Tefal in cazul meu, care-si face chiar bine datoria, de vreo 2 ani.
  Ingrediente :
– 2 vinete potrivit de mari
– sucul stors din 1/2 lamaie
– cimbru uscat
– 5 linguri ulei de masline
– sare, piper
– 200 g feta
– 4 linguri iaurt simplu
– 50 g masline fara samburi, tocate marunt
– patrunjel
  Taiem vinetele rondele cu mandolina, apoi le ungem cu o marinata facuta din suc de lamaie, ulei, cimbru, sare si piper. Le lasam la marinat o ora, apoi le scurgem si le frigem pe gratar 3 minute pe fiecare parte.
  Pasam branza, adaugam iaurtul, maslinele, condeimentam- fara sare, ca are destula branza, si maslinele. Ungem cate o felie de branza cu crema, apoi suprapunem cu alta felie, et voila, o tartina delicioasa. Presaram cu patrunjel si … pofta buna ! 🙂

Photobucket

Se salvează…




Photobucket

Print Friendly, PDF & Email

Share This:

Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Un comentariu

  1. Bravo Silvia, maine am sa realizez si eu aceasta reteta a ta. Din nou felicitari pentru reteta si calitatea deosebita a fotografiilor.

    LA MULTI ANI din Brasov

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  • Salut!

    Sunt Silvia. Bine ati venit pe site-ul meu! Sper sa fiu o sursa de inspiratie pentru voi, cei care cautati o reteta pentru cei dragi. Nu am niciun talent aparte, nu am pretentii de chef, doar imi place sa gatesc si sa pregatesc bucate bune pentru familia mea. :) So, for the love of food, va mai astept pe aici. Toodles!