Banana bread 2.0

  … de pe blogul lui Mazi, and guess what… it’s even better decat prima versiune. BB 2.0 are mai putine ingrediente, si nu stiu, poate ca untul din compozitie, si crusta de zahar de deasupra, veri gud, thx Mazi.
Ingrediente :

120 grame unt
1 cup/200 grame zahar brun
2 oua
2 cups/ 250 grame faina
1 lingurita bicarbonat de sodiu
jumatate lingurita sare
4 banane pasate
70-100 grame nuci (optional)
2-3 l-te de zahar pudra (optional) puneti, musai!!!
  Mixam untul &zaharul, adaugam ouale, pe rand, si mixam bine dupa fiecare.
  Separat, intr-un bol, amestecam faina, sarea si bicarbonatul. Treptat, adaugam solidele peste amestecul de unt si oua, apoi bananele pasate. Se adauga si nucile.Omogenizam. Punem apoi compozitia intr-o tava cu hartie de copt, presaram zaharul pudra deasupra, si coacem o ora la 180 grade.
  E gata cand trece de testul cu scobitoarea. Lasam la racit pe gratar. Eu nu am rezistat, am mancat fierbinte. Nota 10! 🙂
Print Friendly

Share This:

Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  • Salut!

    Sunt Silvia. Bine ati venit pe site-ul meu! Sper sa fiu o sursa de inspiratie pentru voi, cei care cautati o reteta pentru cei dragi. Nu am niciun talent aparte, nu am pretentii de chef, doar imi place sa gatesc si sa pregatesc bucate bune pentru familia mea. :) So, for the love of food, va mai astept pe aici. Toodles!