Paella cu creveti

Photobucket
 1. Punem cateva firisoare de sofran pur in putina apa fierbinte.
 2. Tocam 2 catei de usturoi + putina iutica ( ala micu’rosu de-l vedeti in poza, e criminal, am pus putin).
 3. Tocam 1 ardei rosu gras.
 4. Calim usturoiul + ardeiul iute in ulei de masline, 1 minut.
 5. Adaugam ardeiul, mai calim 2-3 minute.
6. Calim si crevetii 2-3 minute, apoi scoatem totul intr-un vas, pastram la cald.
 7. In uleiul ramas calim orezul, apoi adaugam apa cu sofran.
 8. Adaugam supa treptat, pana bobul  de orez e fiert.
 9. Adaugam la final crevetii&ardeiul, mai lasam sa se imprieteneasca cu orezul, apoi stingem focul, si lasam acoperit 5 minute.
Photobucket
 Asta e paella mea! Ca bate sau nu cu realitatea, asta e, mie mi-a placut 🙂

Photobucket
  M-am inspirat de pe vreaucevabun.

Print Friendly, PDF & Email

Share This:

Adaugă la favorite Legătură permanentă.

2 Comentarii

  1. parca nu-ti placeau viermii! 🙂

  2. daca le mai zici asa, chiar nu mai imi plac … aia cu usturoi m-au dat gata:) nu prea imi placeau, ca nu-i plac lui Cosmin… ai mai pomenit asa ceva?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  • Salut!

    Sunt Silvia. Bine ati venit pe site-ul meu! Sper sa fiu o sursa de inspiratie pentru voi, cei care cautati o reteta pentru cei dragi. Nu am niciun talent aparte, nu am pretentii de chef, doar imi place sa gatesc si sa pregatesc bucate bune pentru familia mea. :) So, for the love of food, va mai astept pe aici. Toodles!