Rosii uscate

  Photobucket 
Deci… cum e omul … toata vara au fost rosii cherry in gradina, si nu am binevoit sa le usuc, la soare sau in cuptor. Am gasit in numarul GoodFood de luna asta o reteta pt rosii uscate, si am pus-o in aplicare, dar am folosit rosii normale, cam 1,200 kg.
  Am taiat rosiile, le-am pus intr-o tava cu hartie de copt, le-am presarat cu ierburi de Provence, sare si am stropit cu ulei de masline. Le-am bagat la cuptor cam 4 ore, la 140 grade. Mama, ce miros imprastiau prin casa … la un moment dat am scos o rosioara si am mancat-o, ca nu mai rezistam 🙂
Photobucket
Photobucket  Cand au fost gata, le-am pus intr-un borcan, in care pusesem pe fund niste boabe de piper negru. Am incalzit niste ulei de masline, si am turnat peste rosii. Atat! Abia astept sa le folosesc, sunt super aromate.
Photobucket

Print Friendly, PDF & Email

Share This:

Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Un comentariu

  1. Pingback:Bavette cu pesto din rosii uscate ( pesto calabrese) – silvia-unaalta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  • Salut!

    Sunt Silvia. Bine ati venit pe site-ul meu! Sper sa fiu o sursa de inspiratie pentru voi, cei care cautati o reteta pentru cei dragi. Nu am niciun talent aparte, nu am pretentii de chef, doar imi place sa gatesc si sa pregatesc bucate bune pentru familia mea. :) So, for the love of food, va mai astept pe aici. Toodles!