Fasole verde cu maioneza


O reteta rapida si delicioasa, numai buna de mancat asa goala, cu paine proaspata.
Am curatat 500 g fasole verde foarte frageda si neatoasa, am taiat-o in bucati, am spalat-o si am pus-o la fiert cam 2o de minute. Am lasat-o la scurs, si separat am facut un sos din maioneza, smantana, usturoi si sare, si am adaugat peste fasole. Totul a mers repede, repede, ca nu mai imi vad capul de invatat, ma asteapta licenta… 🙂

Print Friendly, PDF & Email

Share This:

Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Un comentariu

  1. sper ca ti-ai luat licenta draguto

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  • Salut!

    Sunt Silvia. Bine ati venit pe site-ul meu! Sper sa fiu o sursa de inspiratie pentru voi, cei care cautati o reteta pentru cei dragi. Nu am niciun talent aparte, nu am pretentii de chef, doar imi place sa gatesc si sa pregatesc bucate bune pentru familia mea. :) So, for the love of food, va mai astept pe aici. Toodles!