Supa de macris

O reteta super simpla, iar supa e delicioasa, acrisoara si sanatoasa!
Cautand leurda prin piata, am dat de o babuta care avea macris- foarte tanar si fraged- am luat 4 gramajoare, si am mai primit o gramajoara bonus:) . La curatat a fost distractiv… nu mai aveam rabdare cand am ajuns la jumatatea cantitatii.
Am calit o ceapa mica in putin ulei si putina apa, am adaugat 2 morcovi dati pe razatoarea mica, 1 ardei gras taiat cubulete. Am lasat asa 5 minute, amestecand, sa-si lase morcoviorii sucul, apoi am adaugat vegeta de casa, am turnat apa fierbinte, am lasat sa fiarba pana s-au muiat putin ardeii. Am adaugat un pumn de orez, si cand orezul a fost fiert, am pus macrisul- spalat in multe ape- si am mai dat un clocot, apoi am stins focul. Piece of cake!:)

Print Friendly, PDF & Email

Share This:

4 comentarii

  1. silvia ce bine arata supa de macris!mi-ai faut o pofta de zile mari,dar unde iau eu aici in germania,nu am vazut in 8 ani deloc!

    la multi ani de ziua mamei!te pup

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *