1. Punem cateva firisoare de sofran pur in putina apa fierbinte.
2. Tocam 2 catei de usturoi + putina iutica ( ala micu’rosu de-l vedeti in poza, e criminal, am pus putin).
3. Tocam 1 ardei rosu gras.
4. Calim usturoiul + ardeiul iute in ulei de masline, 1 minut.
5. Adaugam ardeiul, mai calim 2-3 minute.
6. Calim si crevetii 2-3 minute, apoi scoatem totul intr-un vas, pastram la cald.
7. In uleiul ramas calim orezul, apoi adaugam apa cu sofran.
8. Adaugam supa treptat, pana bobul de orez e fiert.
9. Adaugam la final crevetii&ardeiul, mai lasam sa se imprieteneasca cu orezul, apoi stingem focul, si lasam acoperit 5 minute.
Asta e paella mea! Ca bate sau nu cu realitatea, asta e, mie mi-a placut š
M-am inspirat de pe vreaucevabun.
parca nu-ti placeau viermii! š
daca le mai zici asa, chiar nu mai imi plac … aia cu usturoi m-au dat gata:) nu prea imi placeau, ca nu-i plac lui Cosmin… ai mai pomenit asa ceva?