Am spalat o vanata potrivita apoi am curatat-o fasii, cu cutitul economic, stiti voi, da? O parte da, o parte ba. Asadar, am feliat o in 13 felii. š Cifra asta nu e importanta, dar feliile nu trebuie sa fie foarte groase, maxim 1 cm grosime. Am presarat feliile cu sare si le-am lasat 10 minute deoparte apoi le-am uns cu ulei si le-am fript 2-3 minute pe fiecare parte, pe gratarul incins. Intre timp, am feliat si 3 rosii.
Am incins cuptorul la maxim.
Am pregatit o tava cu hartie de copt, am asezat feliile de vinete, deasupra cate o felie de rosie. Am pus branza de burduf, o feliuta de ceapa si am rasnit piper proaspat deasupra.
Am lasat la cuptor 4-5 minute. pana cand branza s-a topit. Rosia nu s-a inmuiat prea tare, ceea ce e foarte bine, pentru ca noua nu ne plac moi tare.
Et voila, pranzul nostru ! Easy peasy š
Simplu si delicios!! like!!
Explozie de culori!Foarte frumos!
Foarte bun, imi place cum arata!
imi place gustul rosiilor dulci de vara,coapte e gratar sau la cuptor.Un aperitiv sau o garnitura minunata!