De cateva zile am mari probleme cu internetul, reteaua cade din 3 in 3 minute, asa ca e o adevarata aventura pana cand reusesc sa incarc poze, si sa postez ceva. Mi-am dat seama ca internetul e parte din viata mea si ca am devenit dependenta 🙂 si faptul ca acum abia reusesc sa mai navighez si sa postez ceva, ma enerveaza la maxim… In fine, sper sa-si revina cumva…
O reteta misto de facut vara, la gratar – cum vara a trecut, apelam la gratarul de aragaz, un Tefal in cazul meu, care-si face chiar bine datoria, de vreo 2 ani.
Ingrediente :
– 2 vinete potrivit de mari
– sucul stors din 1/2 lamaie
– cimbru uscat
– 5 linguri ulei de masline
– sare, piper
– 200 g feta
– 4 linguri iaurt simplu
– 50 g masline fara samburi, tocate marunt
– patrunjel
Taiem vinetele rondele cu mandolina, apoi le ungem cu o marinata facuta din suc de lamaie, ulei, cimbru, sare si piper. Le lasam la marinat o ora, apoi le scurgem si le frigem pe gratar 3 minute pe fiecare parte.
Pasam branza, adaugam iaurtul, maslinele, condeimentam- fara sare, ca are destula branza, si maslinele. Ungem cate o felie de branza cu crema, apoi suprapunem cu alta felie, et voila, o tartina delicioasa. Presaram cu patrunjel si … pofta buna ! 🙂
Bravo Silvia, maine am sa realizez si eu aceasta reteta a ta. Din nou felicitari pentru reteta si calitatea deosebita a fotografiilor.
LA MULTI ANI din Brasov