… de pe blogul lui Mazi, and guess what… it’s even better decat prima versiune. BB 2.0 are mai putine ingrediente, si nu stiu, poate ca untul din compozitie, si crusta de zahar de deasupra, veri gud, thx Mazi.
Ingrediente :
120 grame unt
1 cup/200 grame zahar brun
2 oua
2 cups/ 250 grame faina
1 lingurita bicarbonat de sodiu
jumatate lingurita sare
4 banane pasate
70-100 grame nuci (optional)
2-3 l-te de zahar pudra (optional) puneti, musai!!!
Mixam untul &zaharul, adaugam ouale, pe rand, si mixam bine dupa fiecare.
Separat, intr-un bol, amestecam faina, sarea si bicarbonatul. Treptat, adaugam solidele peste amestecul de unt si oua, apoi bananele pasate. Se adauga si nucile.Omogenizam. Punem apoi compozitia intr-o tava cu hartie de copt, presaram zaharul pudra deasupra, si coacem o ora la 180 grade.
E gata cand trece de testul cu scobitoarea. Lasam la racit pe gratar. Eu nu am rezistat, am mancat fierbinte. Nota 10! 🙂