Reteta am gasit-o pe bucataras.ro. Sunt asa de bune, in final nu-mi venea sa cred ca eu le-am facut. Si Cosmin m-a intrebat, in timp ce rontaia a 2-a prajiturica intr-un interval de 2 secunde, “Tu le-ai facut?” … Acu sa-l iau ca pe un compliment, sau poate nu…:) In fine, sunt super bune, si foarte usor de facut.
Ingrediente:
– 120 g unt la temp. camerei
– 1 ou
– 80 g zahar
– o l-ta extract de vanilie ( esenta de vanilie)
– 150 g faina neagra
– 100 g faina alba
– 1 plic praf de copt
– 200 g chips-uri de cioco alba + neagra ( eu am pus preponderent alba, pentru Raissa)
– mai trebuiau 50 g alune + 50 g nuci, nu am pus
Spumam untul cu zaharul, adaugam vanilia, apoi oul, mixam bine. Adaugam apoi cele 2 tipuri de faina, amestecate cu praful de copt. In continuare, amestecam cu o spatula, mixerul nu mai face fata.
Adaugam si chips-urile de cioco. Formam bile, pe care la bagam la cuptor la 200 grade, 15-20 de minute.
Le scoatem la racit pe gratar. Sunt NE MAI PO ME NI TE! 🙂
sectiune
i-au placut si puiului
aici, mi-a stricat decorul 🙂
data viitoare, incerc varianta lui Mazi, e ceva mai complicata, da’ probabil se merita 🙂