Pepenada

 Denumirea desigur ca-i apartine lui Raissa. Lamaie-limonada, pepene-pepenada :))).
 Deci care va sa zica, pe dansul de mai jos (da, asa e soiul, galben, e prima oara cand mananc si eu):


… l-am curatat de samburi, si l-am taiat bucatele si l-am bagat in blender, alaturi de cateva frunzulite de menta. Nu am adaugat apa absolut de loc. A rezultat o bauturica duuuulce si cu aroma mentolata, racoritoare(pepenasul fiind scos de la rece). Numa’ buna pentru zilele toride!

 

Print Friendly

Share This:

Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Un comentariu

  1. Asta ma duce cu gandul la faimoasele "lemonade stand" ale copiilor americani … ar trebui implementata ideea cu "Watermelonade stand" 🙂 cred ca ar prinde 😛

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  • Salut!

    Sunt Silvia. Bine ati venit pe site-ul meu! Sper sa fiu o sursa de inspiratie pentru voi, cei care cautati o reteta pentru cei dragi. Nu am niciun talent aparte, nu am pretentii de chef, doar imi place sa gatesc si sa pregatesc bucate bune pentru familia mea. :) So, for the love of food, va mai astept pe aici. Toodles!