Smochine la cuptor

   De cele mai multe ori, sar peste micul dejun. Dimineata am atatea pe cap, si de hranit 2 pici cu meniuri diferite, ca pana ma dezmeticesc, strang dupa ei si curat prin bucatarie, e deja trecuta ora de masa si mi-a si trecut foamea. Sau… apuc sa ciugulesc si eu haotic, in picioare, repede repede.
  Dar iata ca intr-o zi, am zis Gata!, azi mananc si eu un mic dejun normal, linistita. Si mi-am zis ca trebuie sa fie ceva mai deosebit. Am despicat 3 smochine in X, fara sa tai pana la capat fructul. Le-am umplut cu branza de capra, le-am stropit cu ulei si le-am lasat la cuptor 10 minute, pana branza s-a topit usor si fructele s-au inmuiat.

  Dupa ce le-am scos, le-am stropit cu sirop de artar. Delicioase, delicate šŸ™‚

 

Print Friendly, PDF & Email

Share This:

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. CĆ¢mpurile obligatorii sunt marcate cu *