GastroPan Tg Mures 2011

     In perioada 18-20 martie a.c a avut loc la Tg Mures, in incinta Hotelului President, expozitia GastroPan, cel mai mare eveniment profesional dedicat specialistilor si intreprinzatorilor din industria de panificatie, cofetarie, gastronomie si HoReCa.
   LA GASTROPAN SE INTREC CEI MAI TALENTATI BUCATARI, BRUTARI SI COFETARI!
Una din cele mai grandioase competitii profesionale dedicate specialistilor din domeniile panificatiei, cofetariei si gastronomiei, se va desfasura in cadrul expozitiei GastroPan din Targu Mures. La cea de-a treia editie a concursului Etaleaza-ti Aptitudinile se vor intrece peste 110 de brutari, cofetari si bucatari, la 7 categorii grupate in 3 sectiuni competitionale. Tematicile concursului se bazeaza pe caracterul sanatos, hranitor, traditional si inovator al produselor, fie ca e vorba de paine, produse de patiserie, torturi, platouri culinare reci sau sculpturi in fructe si legume.

Am fost si noi pe acolo, in calitate de “gura casca” :). O sa las pozele sa vorbeasca de la sine :
   Categoria Panificatie-Patiserie 
P1. Paine
P2.Patiserie
P3.Creatie artistica in aluat: viata la sat, taierea porcului – m-au impresionat enorm detaliile

  Categoria COFETARIE
  C1. Decorare tort :

C3. Creatie artistica in cofetarie( tema : primavara si sarbatorile pascale)

   La aceasta categorie a participat si Andrada, si vreau sa o felicit din tot sufletul pentru talentul ei si pentru premiul de excelenta obtinut. Nu am poze cu creatia ei, pentru ca nu mai era acolo cand am ajuns noi, dar puteti gasi detalii aici.
————————————————————————————————————–
   Gastronomie
G1. Platouri preparate reci : astea sunt favoritele mele, m-au dat gata, era cat pe-aci sa atac minunatiile – sorry, pozele nu au explicatii…


G2. Sculptura decorativa in fructe si legume :

  Eu am ramas fara cuvinte la vederea acestor opere de arta! Tot respectul pentru acesti artisti dibaci, cu maini de aur!

Print Friendly, PDF & Email

Share This:

5 comentarii

  1. Foarte frumos. Am fost si eu acolo dar ciudat…nu aici am ffost la expozitia asta ci dincolo..in partea cealalta. Nu am stitu ca exista si o alta expozitie in salonul pink.
    Tu de unde esti?

  2. Bianca, eu de cand m-am casatorit stau in Cristesti. Si eu era sa iau tzeapa, ca ne-am plimbat prima data numai in partea cu expozanti, si apoi am vazut ca iesea lume din Only Pink. Ti-ai luat produse Wilton? Am vazut ca erau la reducere.:)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. CĆ¢mpurile obligatorii sunt marcate cu *