Salata calda de cartofi

  O salatica calduta, numa’ buna pentru o zi de post. Reteta e din Ioana Secretele Bucatariei.

  Ingrediente :
– 1 kg cartofi rosii
– 3 linguri rondele ceapa ciorii
– 250 ml supa de legume
– un praf zahar
– 3 LG otet
– 3 LG ulei
– sare. piper …
———————————————————————————————
    Cartofii se fierb in coaja, se decojesc cat sunt calzi, ca merge mai usir, apoi se lasa nitel la racorit si se taie rondele de 1 cm grosime.
    In supa de legume calda se adauga zaharul , otetul, uleiu , sarea si piperul – desigur, cantitatile de mai sus sunt orientative, fiecare pune cat vrea. Sosul se toarna peste cartofi, se lasa 10 minute sa se traga, apoi se serveste, cu rondele de ceapa deasupra. Pofta!

Print Friendly

Share This:

Adaugă la favorite Legătură permanentă.

4 Comentarii

  1. Felicitari pentru prezentare. Pupik.

  2. o reteta simpla si savuroasa !

  3. Interesanta aceasta salatica, imi plac tare mult pozele tale, felicitari! Treci si pe la mine daca iti face placere! O zi buna iti doresc!

  4. Uff Silvia, m-am plimbat pe blogul tau si rau am facut pentru ca mi-ai facut o pooooofta cu bunatatile tale! Si e noaptea tarziu, nici nu pot remedia situatia… 🙁

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  • Salut!

    Sunt Silvia. Bine ati venit pe site-ul meu! Sper sa fiu o sursa de inspiratie pentru voi, cei care cautati o reteta pentru cei dragi. Nu am niciun talent aparte, nu am pretentii de chef, doar imi place sa gatesc si sa pregatesc bucate bune pentru familia mea. :) So, for the love of food, va mai astept pe aici. Toodles!