Am gasit la Auchan tagliatelle cu negru de sepie si am zis ca e imperios necesar sa le incerc, asa ca le-am acompaniat cu creveti, rosii cherry, nitel usturoi, putina lamaie, pt un pranz cu aroma de Mediterana.

 
       Pastele le-am fiert al dente, le-am scurs, si stropit cu ulei de masline.

  
  Usturoiul taiat feliute l-am calit in putin unt, apoi am adaugat rosiile, am lasat inca 2-3 minute, am adaugat crevetii-  dezghetati prin soc termic, adica congelati i-am lasat in apa clocotita 1 minut. Crevetii i-am tras prin unt maxim 2 minute, apoi am adaugat sare si piper proaspat rasnit, putina lamaie si am stins focul, lasand tigaia acoperita, sa se patrunda aromele.

     Pofta mare!!!
 

Print Friendly, PDF & Email

Share This:

Similar Posts

3 Comments

  1. ce fel de mancare colorat !

  2. O reteta minunata, un blog minunat. Dar un sfat… pune "Persoane interesate" sus mai la vedere, ca l-am cautat si nu-l gaseam. Un asemenea blog nu poate sa aiba doar 2 persoane interesate de el. Te pupik si pe curand.

  3. @ pansy : colorat da :), pt unii – mama de ex- de loc atractiv :)) pt mine f bun 🙂
    @ Sara : multumesc frumos de laude si de sugestii! pup 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *