Bonbon Jovi

Photobucket
  … asa se numesc 🙂 si sunt bune, bune! Nu stiu ce legatura au cu formatia Bon Jovi, eu asa le-am gasit pe net si asa vi le prezint si voua.
   Poate primiti de la cineva de pe-afara o conserva de lapte evaporat, si nu stiti ce sa faceti cu ea…

  Avem nevoie de :
– 2 cups zahar/300 g ( eu am folosit demerara, se gaseste la Kaufland 10 lei/500g…mda…)
– 6 LG cacao neindulcita
– 1/2 cup lapte evaporat (150 ml)
– 1/2 cup unt ( sau margarina nehidrogenata)(100 g)
– 1/2 l-ta extract de vanilie (sau esenta de vanilie)
– 1 cup nuca de cocos razuita(80 g)
– 3 cups fulgi mici de ovaz(250 g)

 Intr-o tigaie, combinam laptele, zaharul, untul si cacaoa. Amestecam la foc mediu, pana compozitia ajunge la puntcul de fierbere, si fierbem 1 minut. Luam de pe foc, adaugam fulgii de ovaz si nuca de cocos, amestecam bine.
Photobucket
    Cu ajutorul unei lingurite, formam bile, pe care le punem intr-o tava cu hartie cerata. Merge si sa formam bilele cu mana umeda. Refrigeram pana cand bomboanele se intaresc.

 Se pastreaza intr-o cutie ermetica, la rece.
  sectiune :

Print Friendly

Share This:

Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Un comentariu

  1. Cum fac sa downloadez si eu una??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  • Salut!

    Sunt Silvia. Bine ati venit pe site-ul meu! Sper sa fiu o sursa de inspiratie pentru voi, cei care cautati o reteta pentru cei dragi. Nu am niciun talent aparte, nu am pretentii de chef, doar imi place sa gatesc si sa pregatesc bucate bune pentru familia mea. :) So, for the love of food, va mai astept pe aici. Toodles!