Salata greceasca


Avem nevoie de :
– rosioare cherry
– o ceapa rosie
– castraveti
– masline
– branza feta sau telemea
– salata verde ( fac)
– dressing : ulei de masline, zeama de lime, sare, piper, busuioc. Pt dressing eu am pus toate ingredientele intr-un shaker si le-am mestecat bine-bine 🙂
Rosiile se taie in jumatati, castravetii in jumatati, ceapa pestisori.
Se pun ingredientele intr-un bol si se pune dressingul deasupra, se lasa 15 minute si apoi se serveste.


Print Friendly, PDF & Email

Share This:

4 comentarii

  1. Pentru JAN de mai sus: mai invata sa scrii si dupa aceea fa comentarii coerente la adresa cuiva sau a unei retete. Pana la urma orice salata se poate adapta in functie de preferinte, nu te obliga nimeni la tine acasa sa respecti intocmai reteta. Daca ai fi critic culinar, te-ai exprima corect in romana. E plin internetul de confrati de-ai tai.

  2. Pentru JAN de mai sus: mai invata sa scrii si dupa aceea fa comentarii coerente la adresa cuiva sau a unei retete. Pana la urma orice salata se poate adapta in functie de preferinte, nu te obliga nimeni la tine acasa sa respecti intocmai reteta. Daca ai fi critic culinar, te-ai exprima corect in romana. E plin internetul de confrati de-ai tai.

  3. Pentru JAN de mai sus: mai invata sa scrii si dupa aceea fa comentarii coerente la adresa cuiva sau a unei retete. Pana la urma orice salata se poate adapta in functie de preferinte, nu te obliga nimeni la tine acasa sa respecti intocmai reteta. Daca ai fi critic culinar, te-ai exprima corect in romana. E plin internetul de confrati de-ai tai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *