Bors cu afumatura

Avem nevoie de ( unele ingrediente au lipsit din poza initiala, pt ca le-am adaugat pe parcurs):
– oase garf afumate, sau scarita afumata
– ceapa verde
– telina sau appio
– morcovi
– pastarnac
– cartofi
– rosii fara coaja in sos
– bors
– leustean
– sare, piper Am tocat legumele marunt si le-am calit in ulei de masline, apoi am adaugat oasele afumate.
Am turnat peste apa clocotita, si am lasat sa fiarba pana carnita de pe oase a fost moale. Am scos oasele, le-am lasat la racit. Am adaugat cartofii noi taiati cubulete, cand acestia au fost aproape fierti am adaugat rosiile taiate si sosul lor. Separat am fiert borsul, i-am luat spuma, si am adaugat leustean taiat nu foarte marunt. Am luat carnea de pe oase, am pus-o in ciorba, am adaugat si borsul, am mai dat un clocot si am stins focul.
Se serveste musai cu ardei iute ! šŸ™‚

Print Friendly, PDF & Email

Share This:

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. CĆ¢mpurile obligatorii sunt marcate cu *