Bors cu afumatura

Avem nevoie de ( unele ingrediente au lipsit din poza initiala, pt ca le-am adaugat pe parcurs):
– oase garf afumate, sau scarita afumata
– ceapa verde
– telina sau appio
– morcovi
– pastarnac
– cartofi
– rosii fara coaja in sos
– bors
– leustean
– sare, piper Am tocat legumele marunt si le-am calit in ulei de masline, apoi am adaugat oasele afumate.
Am turnat peste apa clocotita, si am lasat sa fiarba pana carnita de pe oase a fost moale. Am scos oasele, le-am lasat la racit. Am adaugat cartofii noi taiati cubulete, cand acestia au fost aproape fierti am adaugat rosiile taiate si sosul lor. Separat am fiert borsul, i-am luat spuma, si am adaugat leustean taiat nu foarte marunt. Am luat carnea de pe oase, am pus-o in ciorba, am adaugat si borsul, am mai dat un clocot si am stins focul.
Se serveste musai cu ardei iute ! 🙂

Print Friendly

Share This:

Adaugă la favorite Legătură permanentă.

2 Comentarii

  1. ardelencele stiu sa faca mancare buna!

  2. Silvia, la mine pe blog te asteapta un premiu. Te invit sa-l ridici. O zi frumoasa iti doresc!! :

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  • Salut!

    Sunt Silvia. Bine ati venit pe site-ul meu! Sper sa fiu o sursa de inspiratie pentru voi, cei care cautati o reteta pentru cei dragi. Nu am niciun talent aparte, nu am pretentii de chef, doar imi place sa gatesc si sa pregatesc bucate bune pentru familia mea. :) So, for the love of food, va mai astept pe aici. Toodles!