Sparanghel gratinat

Mi-au ramas cateva fire de sparanghel de ieri, pe care le-am pastrat, de pe o zi pe alta, infasurate intr-un prosop ud si bagate la frigider. Azi, le-am fiert cam 5 minute, in apa care clocotea deja. I-am pus apoi intr-un vas termorezistent uns cu ulei, am facut un sos alb simplu, unt+faina stins cu supa de pui, ca nu mai aveam lapte in casa. Am turnat sosul peste sparanghel, am ras deasupra cascaval, si am bagat totul la cuptor, pana s-a format o crusta maronie deasupra.
Si pentru ca gustul sparanghelului se completeaza bine cu ou, am fiert oua moi langa- 5 minute aprox, puse in apa cand aceasta clocotea. Sotul a mancat un gratar, cu orez cu sofran si salata de sfecla rosie.

Print Friendly, PDF & Email

Share This:

Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Un comentariu

  1. Draga Silvia, ti-am vizitat blogul si este chiar pe placul meu ! Unde mai pui ca ai o printesa asa frumoasa 🙂 Te pup !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  • Salut!

    Sunt Silvia. Bine ati venit pe site-ul meu! Sper sa fiu o sursa de inspiratie pentru voi, cei care cautati o reteta pentru cei dragi. Nu am niciun talent aparte, nu am pretentii de chef, doar imi place sa gatesc si sa pregatesc bucate bune pentru familia mea. :) So, for the love of food, va mai astept pe aici. Toodles!