Creveti la gratar – nimic mai simplu !




         Am avut avut o cutie de creveti congelati, pe care i-am lasat la dezghetat pe parcursul noptii in frigider. A doua zi i-am stropit cu lamaie si sare, si i-am mai lasat la rece o jumatate de ora. Apoi i-am insirat pe frigarui, si i-am fript pe gratarul incins si uns cu putin ulei, 2-3 minute pe fiecare parte. Am servit cu orez thai, asezat pe frunze de andive.

Print Friendly, PDF & Email

Share This:

Adaugă la favorite Legătură permanentă.

2 Comentarii

  1. cred ca au fost deliciosi..trebuie sa incerc si eu:)arata fff bine

  2. abia astept sa fac creveti…adica mai mult cretul meu:)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  • Salut!

    Sunt Silvia. Bine ati venit pe site-ul meu! Sper sa fiu o sursa de inspiratie pentru voi, cei care cautati o reteta pentru cei dragi. Nu am niciun talent aparte, nu am pretentii de chef, doar imi place sa gatesc si sa pregatesc bucate bune pentru familia mea. :) So, for the love of food, va mai astept pe aici. Toodles!