Pangasius pane cu mamaliguta si mujdei


Sotul meu nu este amator de peste, dar cum pangasius nu are un gust pronuntat, l-am convins sa manance, ba chiar am fost rugata sa mai prestez :).
Avem nevoie de :
– pangasius file ( eu am socotit 2 bucati cat palma/persoana)
– 2 oua
– faina
– pesmet/malai. Pestele spalat, uscat, se sareaza, se da prin faina, ou, apoi pesmet sau malai, la alegere.
Pt mamaliguta, regula de baza e, dupa Radu Anton Roman, apa de 3 ori cat malai, doar ca eu am mai pus putin malai, sa iasa mai vartoasa mamaliguta.
Mujdeiul : 8 catei de usturoi, presati, frecati cu sare si ulei, adaugata apoi o lingura de smantana si patrunjel.

Print Friendly, PDF & Email

Share This:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *