Am mancat la un restaurant in oras o salata care m-a cucerit, simpla si totusi senzationala prin combinarea ingredientelor. Am vrut sa-i incant si eu pe dragii mei de acasa dar am facut mici schimbari. Am inlocuit gorgonzola cu Roquefort, nucile cu fulgi de migdale si am lasat afara chipsurile de tortilla, pentru ca am fost asigurata ca nu imi vor reusi :). In varianta mea de salata baby spanacul si capsunile dau prospetime, migdalele sunt crocante, Roquefortul e patrunzator iar dressingul dulce acrisor invaluie toate ingredientele, dezvaluind papilelor o experienta interesanta. Desigur, se seveste ca starter. Daca as manca numai salata, peste o juma’ de ora mi-ar fi iar foame.
Punem un strat de baby spanac pe farfurii. Al meu era deja spalat in punga.
Adaugam capsuni taiate bucatele
Adaugam si Roquefortul bucatele. Si migdalele. Pe farfuriile copiilor am omis sa pun branza. Sa nu-mi ziceti ca exista copii care mananca branzeturi puturoase? :))))
Punem si dressingul et voila! … Delicious!