.
M-a facut curioasa o prietena cu laptele de susan. Marturisesc ca mai incercasem inainte lapte de migdale si lapte de nuci, dar nu am ramas foarte impresionata. Cel de susan e usor amarui, asa ca l-am indulcit considerabil, cu un pumn de curmale fara samburi. Si tot amarui a fost :). Stiu, e sanatos, are calciu… dar e sigur ca nu pot sa beau zilnic. 🙂
Ingrediente :
– 1 ceasca susan, lasat la inmuiat de seara
– 3 cesti apa
– curmale sau miere sau sirop de agave –
– scortisoara
—————————————————————————-
Scurgem bine susanul de apa apoi il punem in blender la inceput cu putina apa, din cele 3 cesti pe care urmeaza sa le folosim. Il blenduim bine, bine, pana se zdrobesc semintele. Adaugam apoi restul de apa si indulcitorul ales, si mai blenduim 1 minut, la putere maxima. Strecuram si servim.Cu scortisoara deasupra.