Acum cateva zile am vazut un piept de pui preparat de Maya pt fetita ei, si arata atat de juicy & yummi ca trebuia sa aflu in ce mod a fost facut, altfel nu mai aveam liniste :P.
Nu e mare lucru prepararea pieptului : se condimenteaza pieptul de pui cu ce vrea fiecare, sare, piper, boia, rozmarin( eu doar cu 5 spices), se lasa nitel sa patrunda aromele. Puiul se frige apoi, la foc mare, in putin ulei, pana se rumeneste frumos pe ambele parti, apoi se stinge cu o canuta de supa si se lasa acoperit, la foc mic, pana scade lichidul. La final, se mai poate praji putin in uleiul ramas. Garantat ca iese zemos si neatos! 🙂
Cartofii sunt de la Ina citire, simpli si gustosi: se face un sos din mustar, sare, usturoi, ulei de masline, oregano, se scalda cartofii taiati in acest sos si apoi se baga la cuptor 25-30 de minute.
Multumesc muzelor care m-au inspirat, Ina & Maya ! 🙂
Cat de bine poate sa arate pieptul ala sectionat 😛 Felicitari!!