… sau o mancarica gata in 45-50 de minute, merge si la cina si la amiaza. La noi a fost amiazo-cina š
Ingrediente :
– 4 pulpe pui
– 2 cepe rosii
– 3-4 catei de usturoi
– 5-6 rosii cherry
– ierburi uscate de Provence
– ulei
– pt cous cous : mix de legume congelate, cous cous, putin unt
Spalam pulpele, le stergem, le punem intr-un vas pentru cuptor, intercaland sferturi de ceapa rosie si feliute de usturoi.
Stropim cu ulei, condimentam si bagam la cuptor, la 200 grade preincalzit, 35 de minute, apoi adaugam rosiile cherry intregi, si mai lasam 10 minute.
Cous cous ul se prepara dupa instructiuni apoi se amesteca cu legumele oparite in apa clocotita.
Hello Silvia, arata super delicios!
felicitari !
Arata demential! Mi s-a facut o pofta… si aici e ora zece seara!
super yumy!!
multumesc pt idee.nu stiam ce sa gatesc duminica.asa am dat pe blog si am gasit aceasta reteta care arata foarte apetisanta.