… adica : snitele din piept de gaina de casa, cartofi wedges, ardei copti si salata de cruditati.
Nu as fi crezut ever ca pieptul de gaina poa’ sa fie asa fraged. Acum sa nu credeti ca avea 5 ani gaina, avea 1 an, saraca. Gustoasa! Snitele toata lumea stie sa faca. Regula de tinut minte e FOP (faina, ou, pesmet). Eu am gasit niste tavite draguta la Daiso, si le-am luat special pt pane-uri. Iaca :
Cartofii ( adusi de sotiorul meu taman din patria lor) i-am taiat semi-luna (sau asa ceva…- in orice caz, mai mari decat pt cartofi pai) i-am condimentat cu sare, piper, boia, si ceva pt barbeque – da’ fara MSG, i-am amestecat bine si i-am bagat la congelator 2-3 ore. Apoi i-am prajit direct in friteuza dupa urmatoarea tehnica 10 minute la 170 grade, am ridicat sita, inca 5 min la 180, iar am ridicat sita, si apoi inca 4-5 min la 180 grade. Buni tare! Dam stiu, nesanatosi…
Salata de cruditati : telina+morcov rase, putin sunca taiata marunt si un sos facut din maio+iaurt
Et voila :
EXACT CE AM SCRIS SI DINCOLO!BUN TARE FARA MII DE EPISOADE:))))
Hello Gaby, asa e, nu-mi place sa ma complic, decat mai rar, cum a fost la Beef Bourguignon 🙂 da' in rest tre sa fiu rapida si sa gatesc in special cat doarme asta mica de amiaza 🙂 te pup, merci de vizita