crackers cu crema de branza, decorati cu jambon Padurea Neagra, masline, ridichi, marar
crackers cu icre de crap si lime
castraveti cu crema de branza cu sunca si rosii cherry
rosii de gradina, taiate cubulete, amestecate cu busuioc, sare marina, ulei de masline, servite pe bruschete coapte in cuptor, stropite cu ulei de masline, aromate cu usturoi
rulouri de sunca cu cascaval si masline
fructe :))))))))
prajitura cu mousse de cioco de pe blogul lui Iza, un fel de tiramisu, foooaaarteeeee bun, mai ales pt cei ciocolatosi.
Ingrediente pt prajitura cu ciocolata :
– un pachet piscoturi Savoiardi mare ( 44 buc)
– 3 ciocolati cu lapte
– 300 ml frisca lichida
– 400-450 ml cafea tare
– bombonele & alune maruntite pt decor
Ciocolata se rupe bucatele, se topeste pe baie de aburi, apoi se amesteca cu frisca lichida, se omogenizeaza bine – nu se fierbe! Compozitia se lasa la rece o ora, apoi se mixeaza pana devine spumoasa. Eu am mai adaugat putina frisca peste compozitia scoasa de la frigider, pt ca mi se parea prea intarita si nu aveam cum amestec cu mixerul.
Preparam o cafea tare, neindulcita, si dupa ce s-a racit, inmuiem piscotii, o data pe o parte, o data pe cealalta; aasezam un strat de piscoturi, un strat de crema, inca un strat de piscoturi, si terminam, desigur, cu unul de crema, ornam, si lasam la rece, cel mai bine 24 h. Pofta buna ! 🙂
Foarte frumos ai aranjat toate minunatiile acelea…as vrea sa am atata rabdare:)
Merci frumos, chiar ma apucasera nervii ca nu-mi placea nimic cum a iesit :D.
La multu ani, draga mea:) Multi ani fericiti, ca sa ne poti incanta zilele cu astfel de bucate Te pup, Gabi 🙂
Merci tu Gabitza ;)) pusi
Festivalul sarmalelor, this weekend la Praid! 😉
Stiu, stiu, sper sa si ajungem pe acolo :))) chit ca nu mananc niciodata sarmale traditionale, cu carne tocata, poate voi gasi acoloc sa gust cu pasat, sau cu ciuperci :D.