Supa clara de pui


Sanatoasa si delicioasa, nu cred ca refuza cineva o supica de pui vreodata! Cel putin fetita mea ar manca de 3 ori pe zi din supica asta, o adora.
Ingrediente :
– pieptul, spinarea, aripile de la un pui ( eu am avut un pui de casa)
– 5-6 morcovi
– o ceapa
Am pus carnea intr-o oala cu apa rece si putina sare la fiert, la foc potrivit, si am spumat mereu. Cand nu s-a mai format spuma, am adaugat legumele intregi. As fi putut sa adaug si alte legume, dar am vrut sa simt gustul adevarat de pui, indulcit putin de morcovi. Dupa ce am adaugat legumele, am acoperit oala, lasand doar putin spatiu, si am lasat sa fiarba la foc mic 2 ore. Cu cat fierbe mai mult, cu atat mai bun gustul supei la sfarsit.
Separat, am fiert fidea, am clatit-o cu apa rece si am scurs-o.
Cand supa a fost gata, am potrivit de sare, si am stins focul. Am strecurat supa, si carnita cu oasele au mers la catel, ceapa am aruncat-o si morcovii i-am mancat. Si am mancat rapid o portie, pentru ca muream de pofta. O portie cu multa fidea, piper si patrunjel šŸ™‚

Print Friendly, PDF & Email

Share This:

4 comentarii

  1. se fierbe cat mai putin ca se duc pe pluta vitaminele…. am pus patrunjel si telina. Si merge cu aripi de pui ca au multa piele si grasime. Nu am lasat-o mai mult de 30 min ca dupe aia mai fierbe inca 30 cel putin. Te pupa tata! PS Nu mai fierbeti mult legumele!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. CĆ¢mpurile obligatorii sunt marcate cu *