Ingrediente pt 12 buc :
– 200 g faina
– 100 g zahar
– 50 g migdale macinate
– 1 ciocolata menaj
– 2 oua mai mici
– 12 praline ciocolata
– 100 ml ulei
– 300 ml lapte
– 1 praf de copt
– 3 linguri cacao
Faina, praful de migdale, si pudra de cacao ( cernuta) se amesteca cu praful de copt. Se bat ouale cu zahar, ulei, lapte. Se toarna ingredientele lichide peste cele solide, si se amesteca usor cu o furculita, nu se insista prea tare, si nu e nici o problema daca raman guguloaie. Aluatul are o consistenta moale-moale, eu m-am speriat ca e prea lichida compozitia, si ca nu vor iesi, dar a fost ok pana la urma. Compozitia se toarna in forme unse, sau in forme de silicon , si in interiorul fiecarui muffin se pune cate o bomboana. Se coc 15-20 minute in cuptorul preincalzit la 180 grade. Dupa ce se scot din cuptor, sa lasa la odihnit 5 minute, apoi ii scoatem pe un gratar si ii lasam la racit.
Ciocolata se topeste pe aburi, si se orneaza. Eu rup ciocolata bucatele, o pun intr-o punga si o scufund in apa fierbinte 40-50 grade. Apoi tai putin din varful pungii, si ornez.
…. surpriza la acesti muffinsi nu a fost ca am gasit o bomboana in interior, pt ca aceasta s-a topit, dar am dat de un interior moale si am avut astfel o “inima” ciocolatoasa, delicioasa :))))
owow
getting hungry
[please send me for me!!!
good stuffs
Keep in touch!!!
I like cake