Halloumi cu ardei umpluti cu cous cous
Author: 
Recipe type: Vegetarian
Cuisine: Greek
 
Branza la gratar, ardei umpluti cu couscous si salata de rosii cherry
Ingredients
  • o bucata branza halloumi (125 g)
  • 2 ardei California
  • 3 mini ardei
  • un pahar cous cous, ulei de masline, sare, un cub de unt, zeama de lamaie
  • 300 g rosii cherry, o ceapa violet
  • busuioc, menta
Instructions
  1. Rosiile cherry se taie felii, se adauga ceapa rosie de asemenea feliata, uleiul de masline, zeama de lamaie, sare si busuioc, Se lasa la rece pana se va consuma
  2. Taiem ardeii pe jumatate, ii curatam de pielite si seminte si ii coacem 20 de minute la 190 grade.
  3. Preparam cous cous ul dupa instructiuni.
  4. Ardeii mici ii taiem cubulete si ii adaugam peste cous cous. Mai adaugam menta tocata, ulei de masline, zeama de lamaie.
  5. Branza se pune pe gratarul incins 2-3 minute pe fiecare parte.
  6. Ardeii mari se umplu cu cous cous.
  7. Servim ardeii cu branza deasupra si salata alaturi.
  8. Pofta buna!
Recipe by SILVIA-UNAALTA at https://silvia-unaalta.ro/2017/05/08/halloumi-cu-ardei-umpluti-cu-cous-cous/