Sparanghel la cuptor
Author: 
Recipe type: Garnitura
Prep time: 
Cook time: 
Total time: 
 
Sparanghel la cuptor, cu parmezan & lamaie
Ingredients
  • o legatura sparanghel, 450 grame
  • 2 linguri ulei de masline
  • 6 linguri parmezan ras
  • zeama de la o lamaie
  • piper
Instructions
  1. Se spala sparanghelul, se indoaie lujerii, si acestia se vor rupe acolo unde se termina partea lemnoasa.
  2. Se curata cu cutitul economic, pana la muguri.
  3. Se pune sparanghelul intr-un vas pentru cuptor, cu hartie de copt, si se stropeste cu uleiul de masline.
  4. Se lasa la cuptor 10 minute, la 180 grade.
  5. Se scoate, se adauga zeama de lamaie, parmezanul si se rasneste piper.
  6. Merge de minune cu un ou fiert moale.
Recipe by SILVIA-UNAALTA at https://silvia-unaalta.ro/2017/03/20/sparanghel-la-cuptor/