Cuiburi de spaghete cu sos de branza

Avem nevoie de:
– spaghete
– branza grasa de vaci
– smanatana lichida – 4 linguri
– ceapa
– amidon alimentar
– piper verde
– rosii
– nucsoara
– ierburi de provence
– ulei de masline.
Spaghetele se fierb al dente, se clatesc, si se lasa la scurs.
Ceapa taiata marunt se caleste in ulei de masline, pana devine aurie. Se adauga branza, condimentele si smantana lichida, se omogenizeaza sosul si se leaga cu putin amidon.
Se pun boabele de piper verde, se mai lasa 3 minute. Se formeaza cuiburi din spaghete, se orneaza cu rosii si se pune sosul.

Print Friendly, PDF & Email

Share This:

4 comentarii

  1. Blog super, retete super, copilas super si cireasa de pe tort – esti din Tg Mures! šŸ™‚ Te astept pe mess ca sa vb despre aparatul foto (daca vrei). ID-ul meu: vrlflrn_ltn

  2. Multumesc Ina ! Esti o draguta! AM o intrebare, de unde ti-ai luat oala in care ai facut painea artizanala? Eu am incercat de 4 ori, si mi-a iesit o singura data. Acu vreau sa incerc dupa reteta ta, sper sa-mi iasa.

  3. Deci prima paine artizanala postat am facut-o intr-un vas teflonat de la Auchan iar adoua paine artizanala tot de la Auchan am gasit o oala de fointa. Insa iti recomand oala de fonta – nu se compara cu cea de teflon. Si iti mai recomand sa o faci in masuri americane. La Promenada acolo unde se vad geamantane Samsonite erau masuri americane. Te pup! šŸ™‚

  4. salutare, tocmai ti-am descoperit blogul, si imi place muuuuult ;)). chiar aveam nevoie de cateva retete mai "facubile", pentru o prietena care se casatoreste si nu le are cu gatitul. mersi mul de tot pentru retete, si mai ales pentru fotografii. apropos, si eu sunt din tg mures šŸ˜‰

Dă-i un răspuns lui Ina Anulează răspunsul

Adresa ta de email nu va fi publicată. CĆ¢mpurile obligatorii sunt marcate cu *