Spanac scazut



Avem nevoie de:
– spanac – curatat si oparit in prealabil(la mine aceasta operatiune a fost realizata de soacra)
– pt sos bechamel : unt 2 linguri, faina 2-3 linguri, lapte 250-300 ml
– usturoi
– un galbenus
Spanacul se toaca marunt.
Se face sosul bechamel, mai gros, mai subtire, cum prefera fiecare, apoi se condimenteaza cu sare si usturoi granulat. Se pune deasupra spanacul si se omogenizeaza, se mai lasa putin pe foc. Cand am stins focul, se adauga un galbenus, ca sa ii dea un gust mai bun.
Spanacul merge foarte bine cu ou ochi, si pentru ca nimic nu se arunca, totul se refoloseste noi am servit si niste fripturica rece de porc, ramasa de la amiaza.

Print Friendly, PDF & Email

Share This:

5 comentarii

  1. Aceasta tema este pur si simplu fara pereche:), este foarte interesant pentru mine:P Bravo !! vreau sa mai vad in continuare discutii pe tema asta!

  2. [b]Party Poker Spring Bonus Code ! USE CODE: pibonus325 on your first deposit and get free 325 euros![/b]

    Besides the big bonus, will also be eligible to play in an exclusive private monthly $ 6000 Freeroll!
    These freerolls are open to anyone who has signed for Party Poker Poker and play with some points at least 100 games in the previous calendar month.
    The freeroll will be held monthly on the 3rd Saturday at 3 pm EST.
    This means that if he wins 100th match points in November, having the opportunity to play in the $ 6000 freeroll held December 3 Saturday.
    The freeroll will be available each month – indefinitely. This is a great value for all players Poker-infos.com Party Poker.

  3. este extraordinar
    este intradevar bun iti multumesc ca miai reamintit
    good
    very good
    :X:X:X
    este foarte bun pana acum nu mia placut dar acm imi place iti multumesc
    este o reteta extraordinara
    tre sa te faci bucatareasa daca nu esti
    =))
    foarte gustos recomant tuturor sa incerce
    :X:X:*:*

Dă-i un răspuns lui rodica Anulează răspunsul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *