Salata cu baby spanac, capsuni si alte bunatati

       Sunt zile in care eu si aparatul meu foto nu colaboram bine deloc. Mai adaugam si faptul ca nu cade lumina cum trebuie si ca nici dispozitia mea nu e cea mai buna si rezultatul se vede in poze. Ca cea de mai sus. Care nu face nicio dreptate (cred ca in engleza suna mai bine expresia asta) preparatului in sine. Adica da, e doar o salata. Dar un mix de gusturi si texturi care pe mine m-a cucerit. Am pornit de la o baza pe care am mai facut-o in urma cu ceva vreme, baby spanac si capsuni, dar de data asta am adaugat bacon prajit, nuci prajite (ambele in tigaie) si Roquefort. Crema de otet balsamic deasupra. Si mult „mmmmmm” din partea noastra. A celor majori, desigur. Astia mici nu stiu ce-i bun, adica bacon prajit si branza cu mucegai. 

   O sa ma iubiti daca o incercati… cred. 🙂 Vorbim dupa. Bye. 🙂

Print Friendly, PDF & Email

Share This:

Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  • Salut!

    Sunt Silvia. Bine ati venit pe site-ul meu! Sper sa fiu o sursa de inspiratie pentru voi, cei care cautati o reteta pentru cei dragi. Nu am niciun talent aparte, nu am pretentii de chef, doar imi place sa gatesc si sa pregatesc bucate bune pentru familia mea. :) So, for the love of food, va mai astept pe aici. Toodles!