French toast cu ciocolata si capsuni

French toast parca suna mai bine decat paine data prin ou si prajita, sau decat „bundas kenyer”, cum se zice pe la noi. 😀  In copilarie, o mancam simpla, cu zahar deasupra. Aveam o colega care o manca numai cu Vegeta deasupra. Mi se parea horror. Eu o pot manca doar dulce sau simpla.

Am pregatit painicile astea pentru mic dejun, merge repede toata treaba. Avem nevoie de paine toast, crema tartinabila de ciocolata, capsuni, un ou, putin lapte, unt pentru prajit, si niste zahar pudra amestecat cu scortisoara.

Primul pas, taiem coaja de la paine.

Apoi cu un facalet, aplatizam fiecare felie de paine.

Painea mea a fost cam sfaramicioasa, am avut de furca cu ea.

Ungem apoi feliile de paine cu crema de ciocolata, punem (sau nu) capsuni bucatele si rulam.

Batem un ou cu furculita, adaugam putin lapte, apoi dam rulourile prin acest amestec. Si prajim in unt. Cand sunt gata, presaram deasupra zahar amestecat cu scortisoara. Am folosit o sita pentru asta.

Pofta! 🙂

 

Print Friendly

Share This:

Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  • Salut!

    Sunt Silvia. Bine ati venit pe site-ul meu! Sper sa fiu o sursa de inspiratie pentru voi, cei care cautati o reteta pentru cei dragi. Nu am niciun talent aparte, nu am pretentii de chef, doar imi place sa gatesc si sa pregatesc bucate bune pentru familia mea. :) So, for the love of food, va mai astept pe aici. Toodles!