Pastrav la tigaie

       Nicio filozofie. Am avut 6 fileuri de pastrav, pe care le-am spalat, le-am uscat bine cu prosoape de hartie, apoi le-am dat prin faina. Le-am prajit in unt, in tigaie, 3 minute pe fiecare parte. Le-am intors cu grija, pentru ca sunt destul de fragile. Le-am scos pe o farfurie, apoi le-am uns cu un amestec facut din zeama de lamaie, usturoi si patrunjel. Mult usturoi. Ca sa uite sotu’ ca mananca peste, hahaha. 🙂
    Voiam sa fac cartofi rantaliti langa peste. Dar asta micu’ al meu aproape a plans ca el vrea piure. Cartofii fiind deja fierti in coaja. Si erau si soi rosu. Asa ca piureul a fost unul mai cu bucati, dar bun si asa.
  Sal’tare dragilor!

Print Friendly, PDF & Email

Share This:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *