Mango lassi

  O bautura indiana mega arhicunoscuta. Se poate face fie din iaurt combinat cu apa/lapte, cu seminte de chimion sau alte condimente, sau dulce, din fructe.
  Eu am pun in blender 300 g pulpa de mango, 150 ml lapte, 150 g iaurt si un vf de lingurita cardamom. Se lasa la rece cateva ore, apoi se savureaza cu nesat. 🙂 Sau cu paiul ! 🙂

Print Friendly

Share This:

Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  • Salut!

    Sunt Silvia. Bine ati venit pe site-ul meu! Sper sa fiu o sursa de inspiratie pentru voi, cei care cautati o reteta pentru cei dragi. Nu am niciun talent aparte, nu am pretentii de chef, doar imi place sa gatesc si sa pregatesc bucate bune pentru familia mea. :) So, for the love of food, va mai astept pe aici. Toodles!