Stylish blogger Award de la LatinoNails

   Uuuuh, ce ma bucur ca am primit si eu acest premiu de la o persoana deosebit de talentata, si fina…cred ca cea mai fina si feminina persoana pe care am cunsoscut-o. 🙂 Si imi e si matusica prin alianta, se pare 🙂 Pe mine ma “enerveaza” efectiv cat de migaloasa e si cat debordeaza de imaginatie si cate rabdare are sa picteze pe unghii cu o pensula minuscula, abia se vede cu ochiul liber. You go girl! 🙂 Ia uitati :

  Impresionant, asa-i ?:)
   Si iaca trebuie sa scriu 7 lucruri la intamplare despre mine, si sa dau mai departe acest premiu la inca 15 bloggeri.
   Sa vedem :
1. Mi-e frica de mor de paianjeni, efectiv paralizez cand vad unul si tip. Da, tip, nu ma pot controla. Da imi place Spider Man, hahahaha 🙂
2. Imi place mult Tupac , am inceput sa-l ascult prin clasa a IX-a si ma linisteste muzica lui, cel putin unele melodii.
3. Imi plac lucrurile simple in viata : un film bun, o carte buna, un apus de soare, mirosul ploii imi aduc liniste si bucurie sufleteasca.
4. Am avut trei pisici de-a lungul vietii, pe toate le-a chemat Isa, si toate au avut o soarta foarte trista.
5. Mi-am descoperit pasiunea pentru gatit de cand m-am casatorit, la mama acasa nu faceam nimic – hai maxim banalitati, pulpe la cuptor si cartofi.
6. Prima mea reteta mai deosebita a fost somon invelit in bacon, la cuptor- garnitura, cartofi cu morcovi in straturi am reusit sa o ard :).

7. Cand fratele meu avea vreo 5 zile, i-am dat sa manance pufuleti :-D. Noroc ca a intrat mama in camera. 

  Ofer premiul oricui vrea sa il ia :). Luati-l si distrati-va nitel!:)

Print Friendly, PDF & Email

Share This:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *